Al het gebak wordt vers voor u bereid met hoge kwaliteit grondstoffen, waaronder verschillende biologische producten. Met de beste recepturen en verrassende smaakcombinaties wordt voor u het lekkerste gebak samengesteld. Zit dat ene taartje er niet tussen? Neem contact met me op en vraag naar de mogelijkheden, ik denk graag met u mee! De taarten zijn voor zes personen, tenzij anders vermeld.
Citroen meringue taart
Deze heerlijk zomerse taart bestaat uit een krokante tartelette bodem, frisse citroen cremeux en Italiaanse meringue. De ultieme combinatie tussen fris en zoet, favoriet bij vele!
Deze taart is voor ca. 6 personen.
Hazelnootschuim variatie
De hazelnoot schuimtaart maar dan nèt iets anders dan je gewend bent! Heerlijk romige hazelnoot botercrème, gemaakt van zelfgemaakte hazelnoot praline en vanille banketbakkersroom. Binnenin een laag hazelnootschuim en omhuld met miserabel biscuit, dit is een heerlijk rijk amandelbiscuit, wat … Lees Meer
Cheesecake
Omschrijving: Cheesecake, een taart op basis van roomkaas en een bodem van Bastogne koeken. Een licht frisse roomkaas topping met citroen. Voor 6 personen. Ingrediënten: Roomkaas, crème fraîche, koekkruimels, suiker, ei, boter, patentbloem, citroensap, water, citroenrasp en gelatine.
Chocolade framboostaart
Omschrijving: Een chocolade taart met krokante bodem, frambozen compote en romige pure chocolade vulling, decoratie met verse frambozen en pure chocolade. Deze taart is voor 6 personen.
Taart framboos, limoen en vanille met marsepein
Taartje (6 pers.) met luchtig biscuit, limoen en frambozen cremeux, frambozen compote en zwitserse room. Omhuld met een dun laagje botercreme en hoge kwaliteit marsepein.
Carrot cake
Omschrijving: Een uitgesproken kruidige en smeuïge worteltaart, met frisse roomkaas topping. Bereid met eigen samengestelde speculaaskruiden, stukjes mango en walnoten. Perfect op een herfstige dag met een lekker bakje koffie. Taart voor 8 personen. Ingrediënten: wortel, basterdsuiker, bloem, zonnebloemolie, ei, … Lees Meer
Champagne taart
Deze taart is voor ongeveer 6 personen en is helemaal passend als feestelijke afsluiter van een diner! Gevuld met luchtig biscuit met champagne, champagne mousse, omhuld met witte chocolade en bovenop gedroogde meringue. Allergenen: melk (lactose), ei, gluten
Appel kruimel taartje
Omschrijving: Roomboter appeltaartje, gevuld met heerlijke kleine stukjes appel met kaneel en een topping van krokante crumble. Voor 5- 6 personen. Ingrediënten: Deeg (bloem, boter, basterdsuiker, suiker, ei, bakpoeder en koolzuur), vulling (appel, suiker, koud bindmiddel) en crumble (amandelpoeder, bloem, … Lees Meer
Chocoladetaartje
Deze taart is voor 6 personen en bestaat uit een heerlijk rijk sacher biscuit, met amandel, pecannoten en walnoten. Gevuld met een romige chocolade en kaneelvulling en blauwe bessen compote. Een heerlijke combinatie van romig, kruidig en fruitig! Omhuld met … Lees Meer
Desserttaart passievrucht chocolade
Deze taart is voor 8 personen en is een combinatie van frisse smaken met chocolade. De taart bestaat uit verschillende lagen en texturen; een chocolade crunch bodem, pure chocolade biscuit, gezouten karamel, passievrucht/mango gelei en passievrucht/mango mousse.
Sticky toffee cake
Omschrijving: Een smeuïge cake op basis van dadels met een topping van gezouten karamel. Taart voor 6 personen. Ingrediënten: Water, patentbloem, dadels, bruine basterdsuiker, ei, yoghurt, walnoten, suiker, vanille, bakpoeder en koolzuur. Gezouten karamel (witte chocolade, room, suiker, boter en … Lees Meer
Desserttaart pure chocolade karamel
Omschrijving: Bent u nog op zoek naar een speciaal dessert voor de feestdagen? Dan is deze luxe desserttaart voor 8 personen een onvergetelijke keuze! Hij is opgebouwd uit laagjes van chocolade crumble, sacher biscuit, zoute karamel en vanille anglaise. Dit is omhuld met pure chocolade mousse. Een echte topper door de verschillende smaken en texturen, ook zeer geschikt als dessert.
Ingrediënten: Crumble (amandelpoeder, witte basterdsuiker, boter, patentbloem, cacaopoeder, cacaonibs en zout), sacher biscuit (amandelspijs, pecan- en walnoten, eiwit, suiker, ei, cacaomassa, boter, patentbloem en cacaopoeder), zoute karamel (witte chocolade, room, suiker, boter en zout), biscuit (eiwit, suiker, eidooier, patentbloem en roompoeder), anglaise (room, dooier, suiker, water, gelatine en vanille), mousse (room, chocolade, melk, eidooier, suiker, water en gelatine), glacage (room, suiker, glucose, water, suiker, cacaopoeder, water en gelatine) en decoratie van meringue en chocolade.
Allergenen: Melk (lactose), ei, noten, gluten.
Dit product kan ook sporen van andere allergenen bevatten, bijvoorbeeld pinda.