De taarten zijn voor zes personen, tenzij anders vermeld.

Tropical desserttaart
Tropical desserttaart

Omschrijving: Luxe desserttaart voor 8 personen. Opgebouwd uit laagjes van een krokante amandelbodem, kokosbiscuit, mango limoen compote en passievrucht cremeux. Dit is omhuld met mango passievrucht mousse. Ingrediënten: Bodem (Amandel, boter, suiker en patentbloem), biscuit kokos (eiwit, suiker, poedersuiker, amandelpoeder, … Lees Meer

 24.00 In winkelmand
Cheesecake
Cheesecake

Omschrijving: Cheesecake, een taart op basis van roomkaas en een bodem van Bastogne koeken. Een licht frisse roomkaas topping met citroen. Voor 6 personen. Ingrediënten: Roomkaas, crème fraîche, koekkruimels, suiker, ei, boter, patentbloem, citroensap, water, citroenrasp en gelatine.

 14.85 In winkelmand
Wener kersentaart
Wener kersentaart

Omschrijving: Taart met een amandel- kersenvulling en bovenop een laag slagroom met hazelnootschuim. Taart voor 6 personen. Ingrediënten: Bodem: Amandelspijs, patentbloem, Zeeuwse bloem, boter, witte basterdsuiker, ei, melk, koekkruimels, citroenrasp, koolzuur en zout. Vulling: Kersen, lekvocht, suiker, eiwit, hazelnoot, koud … Lees Meer

 13.00 In winkelmand
Fraisier
Fraisier

Omschrijving: Taart van amandel biscuit, gevuld met Zwitserse room, frambozen compote en aardbeien. Bovenop frambozen compote met divers fruit. Taartje voor 6-8 personen. Ingrediënten: Amandelpoeder, suiker, eiwit, patentbloem, suiker, Zwitserse room (melk, room, eidooier, suiker, water, maïzena/roompoeder, suiker, vanille stokje … Lees Meer

 19.80 In winkelmand
Champagne desserttaart
Champagne desserttaart

Omschrijving: Luxe desserttaart voor 8 personen. Opgebouwd uit laagjes van een pistache crumble, pistache biscuit, frambozen compote en witte chocolade anglaise. Dit is omhuld met een subtiele champagne mousse. Ingrediënten: crumble (bloem, boter, suiker, amandel, pistache, bakpoeder, zout), biscuit pistache … Lees Meer

 24.00 In winkelmand
Sloffentaart met bosvruchten en aardbeien
Sloffentaart met bosvruchten en aardbeien

Omschrijving: Een sloffentaart met heerlijk rijke bodem, belegd met verse aardbeien in een bosvruchten bavroise en bovenop slagroom. Dit taartje is voor 6-7 personen. Ingrediënten: bodem (bloem, boter, suiker, melk, amandelspijs,room, ei, maizena, bakpoeder, vanille extract, zout, koolzuur), vulling (room, … Lees Meer

 15.00 In winkelmand
Luxe chipolata taart
Luxe chipolata taart

Omschrijving: In deze heerlijke chipolata taart zitten de klassieke smaken in een nieuw, modern jasje! Gevuld met een heerlijke rijke zwitserse room met rum rozijnen, bitterkoekjes, biggareaux en pure chocolade en daarbij een frisse sinaasappelvulling, omhuld met een laagje marsepein … Lees Meer

 20.00 In winkelmand
Appel kruimel taartje
Appel kruimel taartje

Omschrijving: Appeltaartje, gevuld met heerlijke kleine stukjes appel en een topping van krokante crumble. Ingrediënten: Deeg (bloem, boter, basterdsuiker, suiker, ei, bakpoeder en koolzuur), vulling (appel, suiker, koudbindmiddel) en crumble (amandelpoeder, bloem, roomboter, suiker, bakpoeder, zout).

 9.55 In winkelmand
Slagroomtaartje met marsepein
Slagroomtaartje met marsepein

Omschrijving: Een taart voor 6 personen bestaande uit biscuit, gevuld slagroom, Zwitserse room en frambozen compote. Omhuld met een dunne laag marsepein. Ingrediënten: Biscuit (eiwit, suiker, eidooier, patentbloem en roompoeder), slagroom, suiker, Zwitserse room (Zwitserse room: Banketbakkersroom, room, suiker, water … Lees Meer

 14.00 In winkelmand
Charlotte taart
Charlotte taart

Omschrijving: Een vers fruit taartje voor 8 personen omhuld met lange vingers, gevuld met frisse frambozen mousse en citroen vulling. Ingrediënten: Vers fruit, mousse (room, frambozen fruitpuree, suiker, eidooier, water en gelatine),biscuit int. (ei, amandelpoeder, eiwit, suiker, patentbloem, boter en … Lees Meer

 19.00 In winkelmand