Desserttaart yoghurt, peer en vlierbloesem
Speciaal Paas desserttaartje bestaande uit de volgende lagen: Yoghurtmousse, vlierbloesem cremeux, peren limoencompote, citroen biscuit en witte chocolade crumble bodem.
Onze stagiaire Emma heeft deze samen met ons team speciaal ontwikkeld voor de Jeugdvakwedstrijden. Hiermee is zij op de 3de plek geëindigd.
Omdat deze zo goed is beoordeeld hebben wij het taartje opgenomen in ons speciale Paas assortiment.
Roomrum taart
Deze taart is geschikt voor 6/7 personen. Een klassieke taart met eenvoudige uitstraling maar heerlijk intense rum smaak. Verder gevuld met Zwitserse room en luchtig biscuit, gedecoreerd met gebrand amandelschaafsel en een klein beetje fondant.
Allergenen:noten, gluten, ei, melk (lactose)
Gluten arme & lactose vrije taart
Deze slagroomtaart is gevuld met een Zwitserse room, frambozen compote en mango passievrucht cremeux.
Heerlijk frisse en luchtige taart voor 6 personen. Bevat geen koemelk/lactose en bevat alleen sporen van gluten doordat alles in een gluten rijke omgeving wordt bereid.
Kersen hazelnootschuim
Omschrijving: Taart met een amandel- kersenvulling en bovenop een laag slagroom met hazelnootschuim. Taart voor 6 personen. Ingrediënten: Bodem: Amandelspijs, patentbloem, Zeeuwse bloem, boter, witte basterdsuiker, ei, melk, koekkruimels, citroenrasp, koolzuur en zout. Vulling: Kersen, lekvocht, suiker, eiwit, hazelnoot, koud … Lees Meer
Charlotte taart
Omschrijving: Een vers fruit taartje voor 8 personen omhuld met lange vingers, gevuld met frisse aardbei/frambozen bavaroise, bramen compote en vanille anglaise. Ingrediënten: Vers fruit, bavaroise (room, frambozen, aardbeien, suiker, eidooier, water en gelatine),biscuit (ei, amandelpoeder, eiwit, suiker, patentbloem, boter … Lees Meer
Sloffentaart limoen & passie
Sloffenbodem (met amandelspijs en banketbakkersroom), limoen cremeux, mango passievrucht mousse en mascarpone vanille slagroom.
Desserttaart kersen pistache
Desserttaart geschikt voor 8 personen, zure kersen mousse met zure kersen gelei, vanille anglaise, pistache financier biscuit en dunnen krokante tartelette bodem.