Al het gebak wordt vers voor u bereid met hoge kwaliteit grondstoffen, waaronder verschillende biologische producten. Met de beste recepturen en verrassende smaakcombinaties wordt voor u het lekkerste gebak samengesteld. Zit dat ene gebakje er niet tussen? Neem contact met me op en vraag naar de mogelijkheden, ik denk graag met u mee!
- Dit product kan niet worden gekocht.

Passievrucht, mango en pure chocolade
Dit gebakje heeft een heerlijke tropische mousse van passievrucht en mango, in de kern zit een gezouten karamel en passievrucht gelei. De bodem bestaat uit een pure chocolade Sacher biscuit en crumble chocolade bodem.

Hazelnootschuim variatie
Dit hazelnoot gebakje is net wat anders dan de ‘standaard’; het bestaat uit laagjes van een heerlijk smaakvolle botercreme (gemaakt met heel veel vanille banketbakkersroom en eigen gemaakt hazelnoot praline) en een taaiig amandelbiscuit. Het schuim zit bovenop en de eigengemaakte hazelnoot nougatine aan de zijkant.
Allergenen: Noten, ei, melk(lactose), gluten.

Appel kruimel
Eenpersoons appel kruimel gebakje, gevuld met heerlijke fris zoete appeltjes van de lokale groenteboer, stevige roomboter bodem en krokante crumble topping.
Allergenen: Gluten, noten, ei, melk(lactose).

Carrotcake
Deze carrotcake bestaat uit een heerlijk kruidige cake, met zelf samengesteld en vers gemalen speculaaskruiden mengsel waardoor de kruiden super krachtig van smaak zijn. Bovenop een heerlijk frisse roomkaas topping.
Allergenen: gluten, ei, melk, noten.

Kers pistache
Dit gebakje bestaat uit een kersen mousse met zure kersen gelei in de kern. Bovenop een rijk pistache biscuit en krokante amandelbodem.

Vegan Mango Vanille
Dit gebakje bestaat uit volledig plantaardige grondstoffen en is dus Vegan. Opgebouwd uit een krokante amandelbodem, olijfolie biscuit, mango passievrucht vulling, vanille mousse en passievrucht topping. Ook voor non-Vegans is dit gebakje verrassend fris en fruitig. Een heerlijke verrassing! Allergenen: … Lees Meer

Red velvet
Red velvet, luchtige milde chocoladecake met witte chocolade roomkaastopping. Heerlijk romig geheel met feestelijke uitstraling.
Allergenen: Melk(lactose), ei, gluten.

Pure chocolade karamel tartelette
Pure chocolade tartelette met binnenin pure chocolade biscuit en romige chocolade vulling. Bovenop gezouten karamel. Stevig gebakje maar heerlijk romig geheel met krokante buitenkant.

Lübecker gebakje met marsepein
Luchtig biscuit, gevuld met zwitserse room met Kirsch, stukjes amandel, biggareaux en pure chocolade. Omhuld met marsepein.
Allergenen: Noten, gluten, melk (lactose), ei.

Pure chocolade framboos gebakje
Dit gebakje bestaat uit een pure chocolade mousse met een kern van frambozen compote, op een rijk chocolade biscuit met pecan- en walnoten, onderop een chocolade crumble. Dit gebakje heeft de volle smaak van de pure chocolade en het fris/zoete van de framboos, gecombineerd met de crumble is het een waar feestje van smaken en texturen. Deze heb je op voordat je het weet!
Allergenen: Melk (lactose), ei, noten, gluten.

Amandelcake gepocheerde peer
Amandelcake met in het midden gepocheerde peer (gekookt in witte wijn, honing, vanille, citroen en sinaasappel) bovenop slagroom met krokante amandelen.

Sinterklaas gebakje
Slofje met sinaasappel gelei en speculaas mousse, heerlijke kruidige combinatie en het frisse van de citrus.