Al het gebak wordt vers voor u bereid met hoge kwaliteit grondstoffen, waaronder verschillende biologische producten. Met de beste recepturen en verrassende smaakcombinaties wordt voor u het lekkerste gebak samengesteld. Zit dat ene gebakje er niet tussen? Neem contact met me op en vraag naar de mogelijkheden, ik denk graag met u mee!

Macaron kalamansi aardbei
Deze macaron is extra groot zodat het een formaat heeft van een gebakje. Hij is gevuld met een ganache van kalamansi (citrus vrucht), zwitserse room en aardbeien.
Allergenen: sporen van gluten, melk (lactose), ei, noten.
Er zit geen bloem in dit product verwerkt, toch zitten er altijd sporen van gluten in de producten.

Passievrucht, mango en pure chocolade
Dit gebakje heeft een heerlijke tropische mousse van passievrucht en mango, in de kern zit een gezouten karamel en passievrucht gelei. De bodem bestaat uit een pure chocolade Sacher biscuit en crumble chocolade bodem.

Citroen meringue tartelette
Een persoons tartelette met krokante bodem, gevuld met rijk amandel biscuit. Bovenop een heerlijk frisse citroen cremeux, Italiaanse meringue en verse framboosjes. Een vernieuwende uitstraling aan een klassiek gebakje.
Allergenen: Gluten, noten, ei, melk(lactose).

Hazelnootschuim variatie
Dit hazelnoot gebakje is net wat anders dan de ‘standaard’; het bestaat uit laagjes van een heerlijk smaakvolle botercreme (gemaakt met heel veel vanille banketbakkersroom en eigen gemaakt hazelnoot praline) en een taaiig amandelbiscuit. Het schuim zit bovenop en de eigengemaakte hazelnoot nougatine aan de zijkant.
Allergenen: Noten, ei, melk(lactose), gluten.

Appel kruimel
Eenpersoons appel kruimel gebakje, gevuld met heerlijke fris zoete appeltjes van de lokale groenteboer, stevige roomboter bodem en krokante crumble topping.
Allergenen: Gluten, noten, ei, melk(lactose).

Carrotcake
Deze carrotcake bestaat uit een heerlijk kruidige cake, met zelf samengesteld en vers gemalen speculaaskruiden mengsel waardoor de kruiden super krachtig van smaak zijn. Bovenop een heerlijk frisse roomkaas topping.
Allergenen: gluten, ei, melk, noten.

Vegan Mango Vanille
Dit gebakje bestaat uit volledig plantaardige grondstoffen en is dus Vegan. Opgebouwd uit een krokante amandelbodem, olijfolie biscuit, mango passievrucht vulling, vanille mousse en passievrucht topping. Ook voor non-Vegans is dit gebakje verrassend fris en fruitig. Een heerlijke verrassing! Allergenen: … Lees Meer

Kers pistache
Dit gebakje bestaat uit een kersen mousse met zure kersen gelei in de kern. Bovenop een rijk pistache biscuit en krokante amandelbodem.

Red velvet
Red velvet, luchtige milde chocoladecake met witte chocolade roomkaastopping. Heerlijk romig geheel met feestelijke uitstraling.
Allergenen: Melk(lactose), ei, gluten.
Pure chocolade karamel tartelette
Pure chocolade tartelette met binnenin pure chocolade biscuit en romige chocolade vulling. Bovenop gezouten karamel. Stevig gebakje maar heerlijk romig geheel met krokante buitenkant.

Amandelcake gepocheerde peer
Amandelcake met in het midden gepocheerde peer (gekookt in witte wijn, honing, vanille, citroen en sinaasappel) bovenop slagroom met krokante amandelen.
Pure chocolade koffie
Laagjes amandelbiscuit met koffie botercreme en pire chocolade ganache.