Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor gebak op maat voor uw speciale gelegenheid? Hier zijn wat ideeën, maar vraag mij gerust naar de mogelijkheden! Omdat ‘gebak op maat’ het meest uiteenlopende gebak kan zijn, is het niet mogelijk om een prijsindicatie op voorhand te geven, neem contact met mij op via de mail of telefonisch, zodat we de wensen en mogelijkheden samen kunnen bespreken.

Bruidstaart
Bruidstaart

Speciaal gebak voor een onvergetelijk mooi moment in je leven. Daarbij heeft iedereen verschillende wensen en ideeën, zoals een bruidstaart, kleine zoete hapjes, eenpersoons gebakjes of een combinatie. De smaken, het uiterlijk en andere mogelijkheden betreft het gebak zullen worden besproken en maken het gebak voor jullie dag uniek.

Lees meer
Speciale kleurencombinaties
Speciale kleurencombinaties

Heeft u voor de opening van uw winkel, een receptie of andere speciale gelegenheid gebak nodig dat matcht bij de kleuren van de omgeving? Vraag naar de mogelijkheden! Zoals bij de opening van deze kleurrijke winkel, met bijpassende gebakjes!

Lees meer
Grote taart
Grote taart

Geeft u bijvoorbeeld een groot feest en bent u op zoek naar gemakkelijk gebak wat al gesneden is en zo geserveerd kan worden. Dan is deze mokka taart, gevuld met mokka botercrème en banketbakkersroom wellicht een optie.

Lees meer
Gebak met tekst
Gebak met tekst

Wil je graag iemand bedanken of feliciteren, of wil je om een andere reden tekst op het gebak wat je hebt besteld? Laat het me weten!

Lees meer
Gender reveal cake
Gender reveal cake

Wil je het geslacht van je baby op een feestelijke en spannende manier onthullen? Deze taart heeft van buitenaf een roze EN blauw thema en heeft binnenin de kleur roze OF blauw. De vulling van de cake zal afgestemd worden … Lees Meer

Lees meer
Stapeltaart
Stapeltaart

Een stapeltaart met vulling naar keuze, omhuld met marsepein en gedecoreerd met chocolade drip en pure chocolade lego poppetjes en lego blokjes. Bovenop een toren van tijgersoezen, heerlijke krokant met een luchtige vulling van zwitserse room. Helemaal passend voor een … Lees Meer

Lees meer
Katten macarons
Katten macarons

Vergelijkbaar met een normale macaron, alleen dan in een andere vorm. Krokant en licht taai koekje met een heerlijk romige ganache vulling, één smaak naar keuze. Gedecoreerd met eetbare inkt stift en eetbare kleurpoeder. Vanaf 30 stuks te bestellen.

Lees meer