Al het gebak wordt vers voor u bereid met hoge kwaliteit grondstoffen, waaronder verschillende biologische producten. Met de beste recepturen en verrassende smaakcombinaties wordt voor u het lekkerste gebak samengesteld. Zit dat ene taartje er niet tussen? Neem contact met me op en vraag naar de mogelijkheden, ik denk graag met u mee! De taarten zijn voor zes personen, tenzij anders vermeld.

Sloffentaart met framboos, citroen en vanille
Omschrijving: Een sloffentaart met heerlijk rijke bodem, belegd met frambozen in een bosvruchten bavroise en aan de zijkant mascarpone vanilleslagroom. Dit taartje is voor 8 personen. Ingrediënten: bodem (bloem, boter, suiker, melk, amandelspijs,room, ei, maizena, bakpoeder, vanille extract, zout, koolzuur), … Lees Meer

Cheesecake
Omschrijving: Cheesecake, een taart op basis van roomkaas en een bodem van Bastogne koeken. Een licht frisse roomkaas topping met citroen. Voor 6 personen. Ingrediënten: Roomkaas, crème fraîche, koekkruimels, suiker, ei, boter, patentbloem, citroensap, water, citroenrasp en gelatine.

Hazelnootschuim variatie
De hazelnoot schuimtaart maar dan nèt iets anders dan je gewend bent! Heerlijk romige hazelnoot botercrème, gemaakt van zelfgemaakte hazelnoot praline en vanille banketbakkersroom. Binnenin een laag hazelnootschuim en omhuld met miserabel biscuit, dit is een heerlijk rijk amandelbiscuit, wat … Lees Meer

Desserttaart witte chocolade framboos pistache
Omschrijving: Bent u nog op zoek naar een speciaal dessert of luxe taart? Dan is deze desserttaart voor 8 personen een onvergetelijke keuze! Hij is opgebouwd uit laagjes van pistache crumble, amandel biscuit, frambozen compote en chocolade roomvulling. Dit is … Lees Meer

Appel kruimel taartje
Omschrijving: Roomboter appeltaartje, gevuld met heerlijke kleine stukjes appel met kaneel en een topping van krokante crumble. Voor 5- 6 personen. Ingrediënten: Deeg (bloem, boter, basterdsuiker, suiker, ei, bakpoeder en koolzuur), vulling (appel, suiker, koud bindmiddel) en crumble (amandelpoeder, bloem, … Lees Meer

Kersen hazelnootschuim
Omschrijving: Taart met een amandel- kersenvulling en bovenop een laag slagroom met hazelnootschuim. Taart voor 6 personen. Ingrediënten: Bodem: Amandelspijs, patentbloem, Zeeuwse bloem, boter, witte basterdsuiker, ei, melk, koekkruimels, citroenrasp, koolzuur en zout. Vulling: Kersen, lekvocht, suiker, eiwit, hazelnoot, koud … Lees Meer

Champagne taart
Deze taart is voor ongeveer 6 personen en is helemaal passend als feestelijke afsluiter van een diner! Gevuld met luchtig biscuit met champagne, champagne mousse, omhuld met witte chocolade en bovenop gedroogde meringue. Allergenen: melk (lactose), ei, gluten

Herfsttaartje
Deze taart is voor 6-8 personen en bestaat uit een heerlijk rijk sacher biscuit, met amandel, pecannoten en walnoten. Gevuld met een romige chocolade en kaneelvulling en blauwe bessen compote. Een heerlijke combinatie van romig, kruidig en fruitig! Omhuld met … Lees Meer

Chocolade framboostaart
Omschrijving: Een chocolade taart met krokante bodem, frambozen compote en romige pure chocolade vulling, decoratie met verse frambozen en pure chocolade. Deze taart is voor 6-7 personen.

Desserttaart pure chocolade karamel
Omschrijving: Bent u nog op zoek naar een speciaal dessert voor de feestdagen? Dan is deze luxe desserttaart voor 8 personen een onvergetelijke keuze! Hij is opgebouwd uit laagjes van chocolade crumble, sacher biscuit, zoute karamel en vanille anglaise. Dit … Lees Meer

Slagroomtaartje met marsepein
Omschrijving: Een slagroomtaart (6-7 personen) met een zomerse twist van passievrucht, verder gevuld met Zwitserse room en frambozen compote, omhuld met slagroom en marsepein, bovenop verse vruchten. Ingrediënten: Biscuit (eiwit, suiker, eidooier, patentbloem en roompoeder), slagroom, suiker, Zwitserse room (room, … Lees Meer

Sticky toffee cake
Omschrijving: Een smeuïge cake op basis van dadels met een topping van gezouten karamel. Taart voor 6 personen. Ingrediënten: Water, patentbloem, dadels, bruine basterdsuiker, ei, yoghurt, walnoten, suiker, vanille, bakpoeder en koolzuur. Gezouten karamel (witte chocolade, room, suiker, boter en … Lees Meer