
Sticky toffee cake
Omschrijving: Een smeuïge cake op basis van dadels met een topping van gezouten karamel. Taart voor 6 personen. Ingrediënten: Water, patentbloem, dadels, bruine basterdsuiker, ei, yoghurt, walnoten, suiker, vanille, bakpoeder en koolzuur. Gezouten karamel (witte chocolade, room, suiker, boter en … Lees Meer

Desserttaart pure chocolade karamel
Omschrijving: Bent u nog op zoek naar een speciaal dessert voor de feestdagen? Dan is deze luxe desserttaart voor 8 personen een onvergetelijke keuze! Hij is opgebouwd uit laagjes van chocolade crumble, sacher biscuit, zoute karamel en vanille anglaise. Dit … Lees Meer

Roomrum taart
Deze taart is geschikt voor 6/7 personen. Een klassieke taart met eenvoudige uitstraling maar heerlijk intense rum smaak. Verder gevuld met Zwitserse room en luchtig biscuit, gedecoreerd met gebrand amandelschaafsel en een klein beetje fondant.
Allergenen:noten, gluten, ei, melk (lactose)

Gluten arme & lactose vrije taart
Deze slagroomtaart is gevuld met een Zwitserse room, frambozen compote en mango passievrucht cremeux.
Heerlijk frisse en luchtige taart voor 6-8 personen. Bevat geen koemelk/lactose en bevat alleen sporen van gluten doordat alles in een gluten rijke omgeving wordt bereid.

Charlotte taart
Omschrijving: Een vers fruit taartje voor 8 personen omhuld met lange vingers, gevuld met frisse aardbei/frambozen bavaroise, bramen compote en vanille anglaise. Ingrediënten: Vers fruit, bavaroise (room, frambozen, aardbeien, suiker, eidooier, water en gelatine),biscuit (ei, amandelpoeder, eiwit, suiker, patentbloem, boter … Lees Meer

Kersen hazelnootschuim
Omschrijving: Taart met een amandel- kersenvulling en bovenop een laag slagroom met hazelnootschuim. Taart voor 6 personen. Ingrediënten: Bodem: Amandelspijs, patentbloem, Zeeuwse bloem, boter, witte basterdsuiker, ei, melk, koekkruimels, citroenrasp, koolzuur en zout. Vulling: Kersen, lekvocht, suiker, eiwit, hazelnoot, koud … Lees Meer