
Roomrum taart
Deze taart is geschikt voor 6/7 personen. Een klassieke taart met eenvoudige uitstraling maar heerlijk intense rum smaak. Verder gevuld met Zwitserse room en luchtig biscuit, gedecoreerd met gebrand amandelschaafsel en een klein beetje fondant.
Allergenen:noten, gluten, ei, melk (lactose)

Kersen hazelnootschuim
Omschrijving: Taart met een amandel- kersenvulling en bovenop een laag slagroom met hazelnootschuim. Taart voor 6 personen. Ingrediënten: Bodem: Amandelspijs, patentbloem, Zeeuwse bloem, boter, witte basterdsuiker, ei, melk, koekkruimels, citroenrasp, koolzuur en zout. Vulling: Kersen, lekvocht, suiker, eiwit, hazelnoot, koud … Lees Meer

Gluten arme & lactose vrije taart
Deze slagroomtaart is gevuld met een Zwitserse room, frambozen compote en mango passievrucht cremeux.
Heerlijk frisse en luchtige taart voor 6-8 personen. Bevat geen koemelk/lactose en bevat alleen sporen van gluten doordat alles in een gluten rijke omgeving wordt bereid.