Al het gebak wordt vers voor u bereid met hoge kwaliteit grondstoffen, waaronder verschillende biologische producten. Met de beste recepturen en verrassende smaakcombinaties wordt voor u het lekkerste gebak samengesteld. Zit dat ene gebakje er niet tussen? Neem contact met me op en vraag naar de mogelijkheden, ik denk graag met u mee!
Passievrucht, mango en pure chocolade
Dit gebakje heeft een heerlijke tropische mousse van passievrucht en mango, in de kern zit een gezouten karamel en passievrucht gelei. De bodem bestaat uit een pure chocolade Sacher biscuit en crumble chocolade bodem.
Kers pistache
Dit gebakje bestaat uit een kersen mousse met zure kersen gelei in de kern. Bovenop een rijk pistache biscuit en krokante amandelbodem.
Hazelnootschuim variatie
Dit hazelnoot gebakje is net wat anders dan de ‘standaard’; het bestaat uit laagjes van een heerlijk smaakvolle botercreme (gemaakt met heel veel vanille banketbakkersroom en eigen gemaakt hazelnoot praline) en een taaiig amandelbiscuit. Het schuim zit bovenop en de eigengemaakte hazelnoot nougatine aan de zijkant.
Allergenen: Noten, ei, melk(lactose), gluten.
Carrotcake
Deze carrotcake bestaat uit een heerlijk kruidige cake, met zelf samengesteld en vers gemalen speculaaskruiden mengsel waardoor de kruiden super krachtig van smaak zijn. Bovenop een heerlijk frisse roomkaas topping.
Allergenen: gluten, ei, melk, noten.
Appel kruimel
Eenpersoons appel kruimel gebakje, gevuld met heerlijke fris zoete appeltjes van de lokale groenteboer, stevige roomboter bodem en krokante crumble topping.
Allergenen: Gluten, noten, ei, melk(lactose).
Pure chocolade framboos gebakje
Dit gebakje bestaat uit een pure chocolade mousse met een kern van frambozen compote, op een rijk chocolade biscuit met pecan- en walnoten, onderop een chocolade crumble. Dit gebakje heeft de volle smaak van de pure chocolade en het fris/zoete van de framboos, gecombineerd met de crumble is het een waar feestje van smaken en texturen. Deze heb je op voordat je het weet!
Allergenen: Melk (lactose), ei, noten, gluten.
Red velvet
Red velvet, luchtige milde chocoladecake met witte chocolade roomkaastopping. Heerlijk romig geheel met feestelijke uitstraling.
Allergenen: Melk(lactose), ei, gluten.
Lübecker gebakje met marsepein
Luchtig biscuit, gevuld met zwitserse room met Kirsch, stukjes amandel, biggareaux en pure chocolade. Omhuld met marsepein.
Allergenen: Noten, gluten, melk (lactose), ei.
Amandelcake gepocheerde peer
Amandelcake met in het midden gepocheerde peer (gekookt in witte wijn, honing, vanille, citroen en sinaasappel) bovenop slagroom met krokante amandelen.
Witte chocolade groene appel
Dit dessertgebakje bestaat uit een witte chocolade mousse met frisse en kruidige groene appel compote in het midden, bodem van biscuit en kaneel crumble.
Dit gebakje is notenvrij.
Pecan karamel Tartelette
Deze tartelette heeft een krokante koek bodem met pecannoten en karamel gevuld.
Allergenen: Noten, gluten.
Macaron chocolade framboos
Macaron met een dunne laag vanille-witte chocolade ganache, framboosjes, frambozen compote en slagroom.
Deze macaron is glutenarm, er zitten geen gluten in verwerkt maar er kunnen wel sporen van gluten in aanwezig zijn.