Al het gebak wordt vers voor u bereid met hoge kwaliteit grondstoffen, waaronder verschillende biologische producten. Met de beste recepturen en verrassende smaakcombinaties wordt voor u het lekkerste gebak samengesteld. Zit dat ene gebakje er niet tussen? Neem contact met me op en vraag naar de mogelijkheden, ik denk graag met u mee!

Macaron yuzu aardbei
Deze macaron is extra groot zodat het een formaat heeft van een gebakje. Hij is gevuld met een ganache van yuzu (Japanse citrus vrucht, iets minder zuur dan citroen en mandarijn), zwitserse room en aardbeien.
Allergenen: sporen van gluten, melk (lactose), ei, noten.
Er zit geen bloem in dit product verwerkt, toch zitten er altijd sporen van gluten in de producten.

Hazelnootschuim variatie
Dit hazelnoot gebakje is net wat anders dan de ‘standaard’; het bestaat uit laagjes van een heerlijk smaakvolle botercreme (gemaakt met heel veel vanille banketbakkersroom en eigen gemaakt hazelnoot praline) en een taaiig amandelbiscuit. Het schuim zit bovenop en de eigengemaakte hazelnoot nougatine aan de zijkant.
Allergenen: Noten, ei, melk(lactose), gluten.

Appel kruimel
Eenpersoons appel kruimel gebakje, gevuld met heerlijke fris zoete appeltjes van de lokale groenteboer, stevige roomboter bodem en krokante crumble topping.
Allergenen: Gluten, noten, ei, melk(lactose).

Pure chocolade framboos gebakje
Dit gebakje bestaat uit een pure chocolade mousse met een kern van frambozen compote, op een rijk chocolade biscuit met pecan- en walnoten, onderop een chocolade crumble. Dit gebakje heeft de volle smaak van de pure chocolade en het fris/zoete van de framboos, gecombineerd met de crumble is het een waar feestje van smaken en texturen. Deze heb je op voordat je het weet!
Allergenen: Melk (lactose), ei, noten, gluten.

Carrotcake
Deze carrotcake bestaat uit een heerlijk kruidige cake, met zelf samengesteld en vers gemalen speculaaskruiden mengsel waardoor de kruiden super krachtig van smaak zijn. Bovenop een heerlijk frisse roomkaas topping. Daarbij komt dat dit gebakje glutenvrij* en lactose vrij is, maar doet (naar eigen mening) zeker niet onder aan de ‘standaard’ variant.
*In de patisserie wordt wel met gluten gewerkt, sporen van gluten zullen dus altijd in dit gebakje aanwezig zijn. Niet alle grondstoffen die in het gebakje verwerkt zitten zijn 100% vrij van gluten.
Allergenen: sporen van gluten, ei, melk, noten.

Citroen meringue tartelette
Een persoons tartelette met krokante bodem, gevuld met rijk amandel biscuit. Bovenop een heerlijk frisse citroen cremeux, Italiaanse meringue en verse framboosjes. Een vernieuwende uitstraling aan een klassiek gebakje.
Allergenen: Gluten, noten, ei, melk(lactose).

Framboos en citroen
Een eenpersoongebakje met stevige sloffenbodem, gevuld met banketbakkersroom en amandelspijs. Bovenop een heerlijk luchtige frambozenmousse en een kern van citroen cremeux. Fruitige combinatie van fris en zoet!
Allergenen: Gluten, noten, ei, melk (lactose).

Luxe slagroom met marsepein
Dit gebakje is het best te omschrijven als ‘luxe slagroomgebak’, heerlijk luchtig biscuit, gevuld met frambozen compote, passievrucht cremeux en zwitserse room. Omhuld met goede kwaliteit marsepein, bovenop slagroom.
Allergenen: Gluten, melk(lactose), noten, ei.

Zacht fruit met zwitserse room
Dit gebakje bestaat uit een heerlijk stevige sloffenbodem (gevuld met amandelspijs en banketbakkersroom) bovenop Zwitserse room met zacht fruit.

Kers pistache
Dit gebakje bestaat uit een kersen mousse met zure kersen gelei in de kern. Bovenop een rijk pistache biscuit en krokante amandelbodem.

Passievrucht, karamel en pure chocolade
Dit gebakje heeft een heerlijke tropische mousse van passievrucht en mango, in de kern zit een gezouten karamel en passievrucht gelei. De bodem bestaat uit een pure chocolade Sacher biscuit en crumble chocolade bodem.

Vegan melkchocolade braam
Dit gebakje bestaat uit plantaardige melkchocolade, frisse bramen compote en rijke amandelbodem. Dit gebakje is geheel vegan. Ook voor diegene die niet vegan zijn, is dit gebakje een echte aanrader; de mousse is heerlijk luchtig en romig en in combinatie met de bramen compote geeft dit een heerlijk frisse combinatie.
Allergenen: Noten en gluten