Al het gebak wordt vers voor u bereid met hoge kwaliteit grondstoffen, waaronder verschillende biologische producten. Met de beste recepturen en verrassende smaakcombinaties wordt voor u het lekkerste gebak samengesteld. Zit dat ene gebakje er niet tussen? Neem contact met me op en vraag naar de mogelijkheden, ik denk graag met u mee!

Appel kruimel
Eenpersoons appel kruimel gebakje, gevuld met heerlijke fris zoete appeltjes van de lokale groenteboer, stevige roomboter bodem en krokante crumble topping.
Allergenen: Gluten, noten, ei, melk(lactose).

Passievrucht, mango en pure chocolade
Dit gebakje heeft een heerlijke tropische mousse van passievrucht en mango, in de kern zit een gezouten karamel en passievrucht gelei. De bodem bestaat uit een pure chocolade Sacher biscuit en crumble chocolade bodem.

Hazelnootschuim variatie
Dit hazelnoot gebakje is net wat anders dan de ‘standaard’; het bestaat uit laagjes van een heerlijk smaakvolle botercreme (gemaakt met heel veel vanille banketbakkersroom en eigen gemaakt hazelnoot praline) en een taaiig amandelbiscuit. Het schuim zit bovenop en de eigengemaakte hazelnoot nougatine aan de zijkant.
Allergenen: Noten, ei, melk(lactose), gluten.

Citroen meringue tartelette
Een persoons tartelette met krokante bodem, gevuld met rijk amandel biscuit. Bovenop een heerlijk frisse citroen cremeux, Italiaanse meringue en verse framboosjes. Een vernieuwende uitstraling aan een klassiek gebakje.
Allergenen: Gluten, noten, ei, melk(lactose).

Carrotcake
Deze carrotcake bestaat uit een heerlijk kruidige cake, met zelf samengesteld en vers gemalen speculaaskruiden mengsel waardoor de kruiden super krachtig van smaak zijn. Bovenop een heerlijk frisse roomkaas topping.
Allergenen: gluten, ei, melk, noten.

Lübecker gebakje met marsepein
Luchtig biscuit, gevuld met zwitserse room met Kirsch, stukjes amandel, biggareaux en pure chocolade. Omhuld met marsepein.
Allergenen: Noten, gluten, melk (lactose), ei.

Kers pistache
Dit gebakje bestaat uit een kersen mousse met zure kersen gelei in de kern. Bovenop een rijk pistache biscuit en krokante amandelbodem.

Red velvet
Red velvet, luchtige milde chocoladecake met witte chocolade roomkaastopping. Heerlijk romig geheel met feestelijke uitstraling.
Allergenen: Melk(lactose), ei, gluten.

Valentijn melkchocolade
Eenpersoongebakje speciaal voor Valentijn! Melkchocolade mousse, kern van hazelnoot praliné en vanille anglaise. Hazelnoot biscuit en krokante tartelette bodem. Voor jou en je lover.

Pure chocolade koffie (vegan)
Dit dessertgebakje bestaat uit een pure chocolade mousse, in de kern een romige koffie anglaise, pure chocolade biscuit en aan de zijkant pure chocolade crumble.
Allergenen: Noten, gluten

Amandelcake gepocheerde peer
Amandelcake met in het midden gepocheerde peer (gekookt in witte wijn, honing, vanille, citroen en sinaasappel) bovenop slagroom met krokante amandelen.

Sinaasappel amaretto slofje
Vanille mousse met amaretto en een frisse kern van sinaasappel. Op een heerlijk stevige sloffenbodem. De ideale combinatie van fruitig en kruidig!
Allergenen: gluten, ei, melk, noten.