
Fruit slof
Zomerse rood fruit slof met Zwitserse room, gevuld met amandelspijs en banketbakkersroom. Simpel maar overheerlijk! Geschikt voor 6 personen.

Gluten arme & lactose vrije taart
Deze slagroomtaart is gevuld met een Zwitserse room, frambozen compote en mango passievrucht cremeux.
Heerlijk frisse en luchtige taart voor 6 personen. Bevat geen lactose en bevat alleen sporen van gluten doordat alles in een gluten rijke omgeving wordt bereid.

Peer amandel
Amandelcake met gepocheerde peren, bovenop slagroom en krokante amandelen. Geschikt voor 6 personen.

Charlotte herfst
Onze feestelijke Charlotte taart in Herfst editie. Mandarijnen mousse met witte chocolade kokos anglaise en mango passievrucht gelei. Bovenop bijpassend fruit van het seizoen, deze kan wisselen afhankelijk van het aanbod.

Desserttaart bosvruchten
Desserttaart bosvruchten omhuld met fruitbiscuit met maanzaad, gevuld met bosvruchten mousse en vanille anglaise, onderop een krokante amandelbodem. Bovenop bosvruchten gelei en mascarpone room, gedecoreerd met zacht fruit.

Kerst desserttaart
Deze desserttaart is geschikt voor 8 tot 10 personen en bestaat uit een stoofperen mousse, stoofperen gelei, amandelbiscuit en kaneel anglaise vulling, onderop een krokante gingerbread bodem.
Heerlijk kruidig, de peren zijn gekookt in rode wijn en specerijen, waaronder kruidnagel, kaneel, steranijs en vanille. Passend bij de frisse winterse dagen.
Een desserttaart staat bekend om zijn luchtige structuren en is hierdoor perfect geschikt als dessert omdat het niet te zwaar valt.

Koffie karamel
Een luchtig biscuit afgewisseld met een chocolade biscuit, gevuld met Zwitserse room, koffie anglaise en gezouten karamel. Omhuld met een pure chocolade botercrème en pure chocolade scherven.

Kerstboom pavlova
Een pavlova voor het hele kerstgezelschap. Bij iedereen geliefd om zijn combinatie van zoet (schuim) met romig (Zwitserse room) en heerlijk zurig/fris van het fruit. Gedecoreerd met een witte chocolade decoratie om het extra feestelijk te maken.
Je kunt hem op tafel aansnijden, dat wordt gegarandeerd genieten.