Al het gebak wordt vers voor u bereid met hoge kwaliteit grondstoffen, waaronder verschillende biologische producten. Met de beste recepturen en verrassende smaakcombinaties wordt voor u het lekkerste gebak samengesteld. Zit dat ene gebakje er niet tussen? Neem contact met me op en vraag naar de mogelijkheden, ik denk graag met u mee!

Hazelnootschuim variatie
Dit hazelnoot gebakje is net wat anders dan de ‘standaard’; Het bestaat uit laagjes van een heerlijk smaakvolle boter crème (gemaakt met heel veel banketbakkersroom en eigen gemaakt hazelnoot praline) en een iets wat taaie amandelbiscuit. Het schuim zit bovenop en de eigengemaakte hazelnoot nougatine aan de zijkant.
Dit gebakjes wordt gemaakt zonder bloem en is daardoor glutenvrij
Allergenen: Melk(lactose), Ei, Noten
Het gebakje kan sporen bevatten van gluten doordat wij alle patisserie maken in dezelfde ruimte.

Red velvet
Red velvet, luchtige milde chocoladecake met witte chocolade roomkaastopping. Heerlijk romig geheel met feestelijke uitstraling.
Allergenen: Melk(lactose), ei, gluten.

Appel kruimel
Eenpersoons appel kruimel gebakje, gevuld met heerlijke fris zoete appels van de lokale groenteboer, stevige roomboter bodem en krokante crumble topping.
Allergenen: Melk(lactose), Ei, Gluten, Noten

Carrotcake
Deze carrotcake bestaat uit een heerlijk kruidige cake met mango en walnoten. Bovenop een heerlijk frisse roomkaas topping en pistache nootjes.
Allergenen: Melk(lactose), Ei, Noten en Gluten

Luxe slagroom marsepein
Dit gebakje bestaat uit een luchtig biscuit gevuld met een limoen cremeux, Zwitserse room en frambozengelei omhuld met marsepein.
Allergenen: Melk(lactose), Ei, Noten en Gluten

Pure chocolade framboos
Dit gebakje bestaat uit een pure chocolade mousse met een kern van frambozen compote, op een rijk chocolade biscuit met pecan- en walnoten, onderop een chocolade crumble.
Allergenen: Melk(lactose), Ei, Noten en Gluten

Framboos en citroen
Dit gebakje bestaat uit een sloffenbodem (gevuld met banketbakkersroom en amandelspijs). Bovenop een heerlijk luchtige frambozenmousse en een kern van citroen cremeux. Een fruitige combinatie van fris en zoet!
Allergenen: Melk(lactose), Ei en Gluten

Cheesecake
Een heerlijk frisse cheesecake met citroen topping en Bastogne koekbodem.
Allergenen: Melk(lactose), Gluten, Ei

Witte chocolade en groene appel
Dit dessertgebakje bestaat uit een witte chocolade mousse met frisse en kruidige groene appel compote in het midden, bodem van biscuit en kaneel crumble.
Dit gebakje is notenvrij.
Allergenen: Melk(lactose), Ei en Gluten

Macaron chocolade framboos
Macaron met een dunne laag vanille-witte chocolade ganache, framboosjes, frambozen compote en slagroom.
Dit gebakje is Glutenvrij.
Allergenen: Melk(lactose), Ei, Noten
Het gebakje kan sporen bevatten van gluten doordat wij alle patisserie maken in dezelfde ruimte.

Vegan pecan karamel tartelette
Deze tartelette bestaat uit een krokante koekbodem en is gevuld met pecannoten en karamel.
In dit gebakje gebruiken wij geen dierlijke producten. Hierdoor is het VEGAN en dus lactose vrij.
Allergenen: Noten en Gluten

Melkchocolade cranberry tonkaboon
Dit gebakje bestaat uit een melkchocolade mousse, een cranberry/morellen gelei, tonkaboon anglaise (kruidnagel, vanille, kaneel en amandel) hazelnoot biscuit en een krokante hazelnoot praline bodem.
Allergenen: Melk(lactose), Ei, Noten en Gluten